پایگاه خبری سازمان منطقه آزاد ماکو

گروسی: هزینه‌کرد خارج از محدوده منطقه آزاد ماکو نیازمند تعیین منبع درآمد است

نشست بررسی مسائل، مشکلات و روند اجرای پروژه‌های منطقه آزاد ماکو با حضور روح‌الله محبوبی، رئیس‌کل بازرسی آذربایجان‌غربی، حسین گروسی، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو، شهلا تاج‌فر، فرماندار ماکو، معاونان سازمان و مدیران دستگاه‌های مربوطه برگزار شد.

حسین گروسی، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو با تأکید بر اهمیت همکاری بین دستگاه‌ها گفت: اقدامات انجام‌شده در منطقه نتیجه همکاری، کار جمعی و برنامه‌ریزی صحیح بوده است و اجرای پروژه‌های توسعه‌ای بدون وجود منابع درآمدی امکان‌پذیر نیست.

وی با اشاره به وضعیت مالی سازمان در سال‌های گذشته افزود: در سال‌های قبل برای اداره منطقه آزاد با مشکلاتی مواجه بودیم، اما در اواخر سال ۱۴۰۴ بخش مهمی از مطالبات پیمانکاران تسویه شد.

گروسی با تأکید بر الزامات قانونی هزینه‌کرد منابع سازمان تصریح کرد: هزینه‌کرد منابع منطقه آزاد در خارج از محدوده،علاوه بر مصوبه هیئت وزیران، مشخص شدن منبع درآمدی آن است. برای اجرای پروژه‌های خارج از محدوده نیز باید منابع مالی لازم پیش‌بینی و تأمین شود.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو با اشاره به اهمیت محورهای مواصلاتی منطقه گفت: ماکو پیشانی نظام و دروازه ارتباطی کشور است و آرزوی ما این است که محور بازرگان تا سه‌راهی گیت بهسازی، تعریض و دوبانده شود.

پست الکترونیکی
واتساپ
چاپ
تصویر سید ذبیح الله امام زاده
سید ذبیح الله امام زاده
روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد ماکو

آخرین اخبار

اخبار مرتبط

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تازه ترین عناوین