پایگاه خبری سازمان منطقه آزاد ماکو

سردار جهانبخش: ماکو در قلب کریدورهای راهبردی خاورمیانه / ماکو می‌تواند به هاب خودرویی کشور تبدیل شود

فرمانده انتظامی آذربایجان‌غربی در آئین رونمایی از پلاک‌های جدید منطقه آزاد ماکو، با اشاره به پیگیری‌های مستمر مدیرعامل منطقه برای تحقق تردد خودروهای منطقه آزاد در سطح استان، گفت: این اقدام حاصل نزدیک به دو سال تلاش و پیگیری مدیریت منطقه آزاد ماکو و همکاری مجموعه دستگاه‌های اجرایی و انتظامی است.

در این مراسم، سردار رحیم جهانبخش با بیان اینکه موضوع تردد خودروها با نظر مثبت شورای تأمین استان به نتیجه رسید، اظهار داشت: برای دستیابی به نتایج مطلوب، تعامل و هم‌افزایی همه دستگاه‌ها ضروری است و این تجربه نشان داد با همکاری می‌توان موانع را برطرف کرد.

وی با تأکید بر جایگاه راهبردی کریدورهای ترانزیتی در تجارت جهانی افزود: در دنیای امروز، کریدورها مهم‌ترین مزیت رقابتی کشورها محسوب می‌شوند و مزیت‌های ژئوپلتیکی در حوزه تبادل و انتقال کالا می‌تواند درآمدی پایدار و پویا برای شهروندان ایجاد کند.

فرمانده انتظامی آذربایجان‌غربی ادامه داد: اتصال شرق به غرب و مسیر چین به اروپا از طریق کریدورهای داخلی ایران، مزیتی قابل توجه دارد و حدود ۲۰ روز نسبت به برخی مسیرهای رقیب خارجی کوتاه‌تر است. از پنج کریدور حیاتی خاورمیانه، سه کریدور در ایران قرار دارد و بهترین آن در ماکو و مرز بازرگان واقع شده است؛ ظرفیتی که برخلاف منابعی مانند نفت و معدن، پایان‌پذیر نیست.

سردار جهانبخش با اشاره به ظرفیت‌های جدید ایجادشده در حوزه خودرو تصریح کرد: پلیس آمادگی دارد واردات خودرو با پلاک ملی نیز از مسیر ماکو انجام شود تا این منطقه به هاب خودرویی کشور تبدیل گردد.

وی همچنین بر ضرورت ایجاد مرکز شماره‌گذاری شماره ۲ درمرکز استان به نام منطقه آزاد ماکو تأکید کرد و گفت: با توجه به حجم ورود خودرو، این زیرساخت باید در استان ایجاد شود تا خدمات به شکل متمرکز و سریع ارائه گردد.

فرمانده انتظامی آذربایجان‌غربی پیشنهاد داد زنجیره پشتیبانی و تأمین قطعات خودروهای خارجی نیز در ماکو شکل گیرد تا این منطقه به پیشران توسعه خودرویی استان تبدیل شود. وی همچنین به ظرفیت صادرات مجدد خودرو اشاره کرد و افزود: خودروهایی که دوره فعالیت آن‌ها به پایان می‌رسد می‌توانند به سایر بازارها صادر شوند و این چرخه می‌تواند نقش مؤثری در پویایی اقتصادی منطقه ایفا کند.

پست الکترونیکی
واتساپ
چاپ
تصویر سید ذبیح الله امام زاده
سید ذبیح الله امام زاده
روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد ماکو

آخرین اخبار

اخبار مرتبط

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تازه ترین عناوین