پایگاه خبری سازمان منطقه آزاد ماکو

|

Search
Close this search box.

پایگاه خبری سازمان منطقه آزاد ماکو

Search
Close this search box.

کشاورزی مدرن در منطقه آزاد ماکو فرصت استثنایی برای کشورهای حوزه خلیج فارس

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو به همراه معاون اقتصادی و سرمایه گذاری این سازمان با مشاور وزیر تجارت و صنعت قطر در راستای توسعه همکاری های دوجانبه در بخش کشاورزی و امنیت غذایی دیدار و گفت و گو کرد.

به گزارش پایگاه خبری منطقه آزاد ماکو،  حسین گروسی در دیدار با مشاور سلطان بن راشد الخاطر درحاشیه بیست و سومین نمایشگاه سرمایه گذاری و تجارت (CIFIT) چین ضمن تشریح فرصت های سرمایه گذاری منطقه ازاد ماکو در حوزه کشاورزی گفت: در حال حاضر به دلیل وجود زیرساخت های کشاورزی در این منطقه، بزرگترین باغ مدرن و مکانیزه گردوی خاورمیانه در منطقه آزاد در حال احداث است.

وی با اشاره به اینکه طرح از مزرعه تا سفره توسط سازمان منطقه آزاد ماکو با هدف حمایت از تولیدکنندگان بخش کشاورزی، کوتاه شدن دست دلالان از عرضه محصولات کشاورزی و دسترسی آسان شهروندان به محصولات کشاورزی در دستور کار است افزود:وجود 10 سد با ظرفیت آبی 420 میلیون مترمکعب، رودخانه های پرآب در کنار رود بزرگ ارسآب  و دارا بودن حدود 98 هزار هکتار اراضی قابل کشت و 32 هزار هکتار شبکه آبیاری تحت فشار در منطقه آزاد ماکو از جمله پتانسیل های این منطقه برای توسعه فعالیتهای کشاورزی بخصوص برای کشورهای حوزه خلیج فارس و قطر محسوب می شود.

گروسی با بیان اینکه تولید سالانه 260 هزار تن محصولات باغی، زراعی، دامی، شیلات و عسل طبیعی در منطقه آزاد ماکو و همچنین آمادگی اراضی پایاب سدهای منطقه آزاد ماکو جهت واگذاری به سرمایه گذاری شرکت های کشت و صنعت ظرفیتی برای فعالیت های کشاورزی است اضافه کرد:  احداث واحدهای گلخانه ای و دامداری‌های بزرگ و صنعتی بهمراه صنایع وابسته، ظرفیت عظیمی در راه اندازی صنایع فرآوری، تبدیلی و بسته بندی است که چرخه تولید را تکمیل و موجب افزایش تولید و ایجاد اشتغال در این منطقه شده است.

وی اضافه کرد: همچنین، تولید و صادرات شاه‌میگو و آبزیان با استفاده از ظرفیت رودخانه ارس، رتبه نخست تولید آبزیان بین شهرهای غیر ساحلی کشور را به این منطقه اختصاص داده است.

مشاور وزیر تجارت و صنعت قطر نیز با ابراز خرسندی از مذاکره با منطقه آزاد ماکو گفت: توسعه کسب و کار وتولید با کیفیت بالا برای قطر بسیار اهمیت دارد و درکنار چین که یک شریک تجاری اصلی و بزرگترین منبع واردات به این کشور است، بازار قطر می تواند بزرگترین مقصد صادرات محصولات کشاورزی ایران قرار گیرد.

شایان ذکر است:  حضور مدیران و نمایندگان شرکت های تولیدکننده و فعالین اقتصادی شرکت کننده و بازدیدکنندگان از کشور میزبان چین، و کشورهای حاضر در نمایشگاه به ویژه فعالین حوزه گردشگری نمایشگاه ، درغرفه منطقه آزاد ماکو به منظور بررسی فرصت‌ها و زمینه‌های سرمایه‌گذاری و مراودات تجاری با بزرگترین منطقه آزاد ایران از نقاط قابل توجه نمایشگاه بین‌المللی CIFIT شهر شیامن استان فوجیان چین؛بود.

پست الکترونیکی
واتساپ
چاپ
سید ذبیح الله امامزاده
سید ذبیح الله امامزاده
کارشناس خبر و رسانه

آخرین اخبار

اخبار مرتبط

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تازه ترین عناوین