پایگاه خبری سازمان منطقه آزاد ماکو

برغمدی: روابط‌عمومی قلب تپنده اطلاع‌رسانی در سازمان منطقه آزاد ماکو است

ابوالفضل برغمدی معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد ماکو، به همراه فاطمه مهدیان مشاور مدیرعامل و مدیر گردشگری سازمان، با حضور در دفتر روابط‌عمومی و امور بین‌الملل سازمان، فرارسیدن ۲۷ اردیبهشت، روز روابط‌عمومی و ارتباطات را تبریک گفتند.
برغمدی ضمن قدردانی از تلاش‌های مستمر و بی‌وقفه همکاران حوزه روابط‌عمومی اظهار کرد:«ما شاهد زحمات شبانه‌روزی همکاران این حوزه هستیم؛ عزیزانی که همواره در کنار مدیران سازمان حضور دارند و نقش مهمی در اطلاع‌رسانی صحیح، تصویرسازی حرفه‌ای از عملکرد سازمان و ارتباط مؤثر با افکار عمومی ایفا می‌کنند. روابط‌عمومی قلب تپنده سازمان و پل ارتباطی میان مدیریت و مردم است.
در ادامه، فاطمه مهدیان مشاور مدیرعامل و سرپرست مدیریت گردشگری سازمان نیز ضمن تبریک این روز، گفت: «روابط‌عمومی و معاونت فرهنگی، اجتماعی دو بال اصلی اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی در سازمان هستند. با تعامل سازنده و هم‌افزایی میان این دو بخش می‌توانیم گام‌های مهمی در معرفی ظرفیت‌های گردشگری منطقه، ارتقای جایگاه برند ماکو و تقویت ارتباط با جامعه برداریم.»
او افزود: «تلاش روابط‌عمومی تنها در انتشار اخبار خلاصه نمی‌شود؛ بلکه هنر روایت صحیح، تقویت امید اجتماعی، پاسخ‌گویی شفاف و ایجاد تصویر واقعی از فعالیت‌های سازمان، بخش مهمی از این مسئولیت خطیر است. امروز روابط‌عمومی نه‌تنها ابزار ارتباطی، بلکه بازوی استراتژیک مدیریت محسوب می‌شود.
در پایان نیز ضمن قدردانی از زحمات کارکنان روابط‌عمومی، بر ضرورت برنامه‌ریزی برای ارتقای فعالیت‌های ارتباطی، بهره‌گیری از ابزارهای نوین رسانه‌ای، و تقویت ارتباط دوطرفه با مردم، نخبگان و گردشگران تأکید شد.

پست الکترونیکی
واتساپ
چاپ
تصویر Mousa Fathi
Mousa Fathi
Translator

آخرین اخبار

اخبار مرتبط

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تازه ترین عناوین