پایگاه خبری سازمان منطقه آزاد ماکو

تاجفر: دانشگاه ملی مهارت می‌تواند حلقه اتصال صنعت و دانشگاه باشد

شهلا تاجفر فرماندار شهرستان ماکو در جلسه ایجاد دانشگاه علمی مهارت در ماکو با بیان اینکه تاکنون از ظرفیت دانشگاه‌ها در منطقه به شکل مطلوب استفاده نشده است، گفت: با توجه به ماهیت اقتصادی، تجاری و صنعتی منطقه آزاد ماکو، تقویت نیروی انسانی ماهر یک ضرورت اساسی به شمار می‌رود.
وی افزود: دانشگاه ملی مهارت می‌تواند به عنوان پل ارتباطی میان صنعت و دانشگاه عمل کرده و زمینه توسعه اقتصادی و اشتغال پایدار در منطقه را فراهم سازد.
فرماندار ماکو با اشاره به ظرفیت‌های راهبردی منطقه اظهار داشت: وجود بزرگ‌ترین گمرک زمینی کشور در منطقه آزاد ماکو و موقعیت ویژه این منطقه، ضرورت ایجاد رشته‌های متنوع و متناسب با نیاز بازار کار را دوچندان کرده است؛ رشته‌هایی که نه تنها در اقتصاد منطقه بلکه در اقتصاد ملی نیز اثرگذار خواهند بود.
تاجفر همچنین خاطرنشان کرد: در دنیای امروز برای دستیابی به پیشرفت اقتصادی و فناوری، نیازمند دیپلماسی علمی و مهارتی هستیم و بدون تربیت نیروی انسانی متخصص، موفقیت در عرصه رقابت‌های منطقه‌ای و جهانی امکان‌پذیر نخواهد بود.
وی ادامه داد: در نشست‌های برگزار شده با مدیران واحدهای تولیدی و کارفرمایان منطقه، همواره کمبود نیروی ماهر حتی در سطح کارگری مطرح بوده و یک کارگر ساده اما آموزش‌دیده و متخصص نیز می‌تواند نقش مهمی در افزایش بهره‌وری و توسعه تولید ایفا کند.

پست الکترونیکی
واتساپ
چاپ
تصویر Mousa Fathi
Mousa Fathi
Translator

آخرین اخبار

اخبار مرتبط

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تازه ترین عناوین