پایگاه خبری سازمان منطقه آزاد ماکو

محمدرضا کلباسی: دنیا از مدرک‌گرایی عبور کرده و به سمت مهارت حرکت می‌کند

محمدرضا کلباسی معاون آموزشی دانشگاه ملی مهارت ایران در جلسه ایجاد دانشگاه علمی مهارت در ماکو با اشاره به مأموریت این دانشگاه گفت: دانشگاه ملی مهارت تنها دانشگاه دولتی کشور است که بدون دریافت شهریه و با هدف تربیت دانشجویان مهارت‌محور، تکنسین‌های متخصص و نیروهای فنی فعالیت می‌کند و هم‌اکنون با بیش از ۱۷۰ شعبه و بیش از ۲۰۰ هزار دانشجو در کشور فعال است.
وی افزود: هدف اصلی این دانشگاه توسعه آموزش‌های مهارتی همراه با حفظ کیفیت آموزشی و پرهیز از مدرک‌گرایی صرف است و امروز در کشورهای توسعه‌یافته نیز تمرکز اصلی بر مهارت و توانمندی افراد قرار دارد.
کلباسی با بیان اینکه ایجاد مراکز آموزشی جدید باید کاملاً هدفمند، کارشناسی‌شده و متناسب با نیازهای واقعی جامعه باشد، اظهار داشت: اگر قرار است دانشگاهی در منطقه آزاد ماکو ایجاد شود، باید دانشگاهی اثرگذار، کارآمد و متناسب با ظرفیت‌ها و نیازهای منطقه باشد.
وی همچنین با اشاره به ظرفیت‌های منحصر به‌فرد منطقه آزاد ماکو گفت: این منطقه از نظر موقعیت جغرافیایی، طبیعت، ظرفیت‌های اقتصادی و مرزی، شرایط بسیار ارزشمندی دارد و می‌تواند به یکی از قطب‌های مهم آموزش‌های مهارتی کشور تبدیل شود.
معاون آموزشی دانشگاه ملی مهارت ایران در پایان تأکید کرد: موضوع رشته‌های مورد نیاز، تأمین اعضای هیأت علمی و زیرساخت‌های لازم در جلسات و بازدیدهای بعدی بررسی خواهد شد و امیدواریم با همکاری منطقه آزاد ماکو و سایر دستگاه‌ها، زمینه راه‌اندازی این دانشگاه در منطقه فراهم شود.

پست الکترونیکی
واتساپ
چاپ
تصویر Mousa Fathi
Mousa Fathi
Translator

آخرین اخبار

اخبار مرتبط

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تازه ترین عناوین