پایگاه خبری سازمان منطقه آزاد ماکو

ماکو،‌ منطقه آزاد پیشرو در اجرای طرح های سرمایه گذاری کشاورزی و صنایع وابسته

مدیر کشاورزی و منابع طبیعی سازمان منطقه آزاد ماکو با بیان اینکه برای توسعه هر منطقه ای بایستی بر اساس پتانسیل های آن منطقه برنامه ریزی کرد گفت: منطقه آزاد ماکو منطقه پیشرو در حوزه سرمایه گذاری  کشاورزی در بین مناطق آزاد با توجه به ظرفیت ها و پتانسیل ها است.

بهرام زینال زاده در تشریح ظرفیت ها و پتانسیل های کشاورزی منطقه آزاد ماکو گفت: سازمان منطقه آزاد ماکو با توجه به نقش محوری بخش کشاورزی به عنوان پیشران سایر بخش های اقتصادی مانند صنعت، خدمات و … در هدف گذاری های کوتاه مدت و بلند مدت خود نگاه ویژه ای به بخش کشاورزی دارد، چرا که این بخش در شرایط حساس کنونی به عنوان گرانیگاه اقتصاد کلان می باشد و قطعا در چنین زمانی رشد و توسعه اقتصادی از مسیر کشاورزی می گذرد.

وی با بیان اینکه ‌سرمایه گذاران بخش کشاورزی صدور مجوزهای دست و پا گیر و بروکراسی های اداری را از مهم ترین مشکلات خود در شروع کار عنوان می کنند ادامه داد: از اینرو سازمان منطقه آزاد ماکو در جهت تسهیل فرایندهای سرمایه گذاری، در صدد یکپارچگی مدیریتی برآمده و به دنبال صدور مجوزهای فعالیتهای کشاورزی توسط این سازمان می باشد.

زینال زاده تصریح کرد: همچنین در طی این مدت توانسته ایم  اختیار صدور مجوزهای تغییر کاربری اراضی زراعی و باغی را از سازمان جهاد کشاورزی استان کسب نماییم که تاثیر زیادی در تسهیل شروع کسب و کارهای کشاورزی، صنعتی خدماتی و گردشگری خواهد داشت.

وی در رابطه با مکانیزه کردن کشاورزی منطقه آزاد ماکو نیز گفت:  با بهره برداری از پروژه ی عظیم سد کرم آباد و جذب هلدینگ ها و شرکت های بزرگ کشاورزی قطعاً شاهد ورود کشاورزی این منطقه از نیمه سنتی به صنعتی خواهیم بود و با توجه به اینکه شغل بیشتر مردم منطقه نیز کشاورزی و دامداری است هر گونه اقدام و برنامه ریزی در این خصوص یقیناً تاثیر مستقیم بر فعالیت و افزایش آگاهی کشاورزان خرد و دامداران محلی منطقه خواهد گذاشت و ترویج و الگوبرداری از این هلدینگ ها و کشت و صنعت ها کمیت و کیفیت تولید منطقه را تحت الشعاع قرار خواهد داد.

مدیرکشاورزی و منابع طبیعی سازمان منطقه آزاد ماکو افزود:‌ همچنین توسعه کشت های گلخانه ای و فعالیتهای آبزی پروری قطب مهم و دیگر کشاورزی نوین می باشد که با عنایت به ظرفیتهای آبی و شرایط اقلیمی منطقه آزاد ماکو، در تلاشیم با تامین زیرساختهای اولیه بتوانیم سرمایه گذران این بخش را با نگاه به بازار جهانی و اهداف صادراتی در مسیر تولید قرار دهیم.

وی در پایان نبود صنایع تبدیلی و تکمیلی را یکی از زنجیره های مفقوده در صنعت کشاورزی عنوان کرد و گفت: سازمان منطقه آزاد ماکو در همه برنامه ریزی ها و هدف گذاری های خود از آن غافل نشده و پیش شرط سرمایه گذاری در این منطقه را داشتن زنجیره کامل تولید می داند.

پست الکترونیکی
واتساپ
چاپ
تصویر سید ذبیح الله امام زاده
سید ذبیح الله امام زاده
روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد ماکو

آخرین اخبار

اخبار مرتبط

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تازه ترین عناوین